Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Els i les barcelonines prefereixen Palafrugell

Escrit per a 23 de Juliol de 2020

  • Les dades del “Instituto Nacional de Estadística” (INE) mostren que el municipi va ser el destí turístic preferit per la província de Barcelona el passat 2019.

Unes setmanes enrere l’INE va treure a la llum que els i les barcelonines prefereixen Palafrugell per passar les vacances. L’estudi recull dades del 2019 a partir de les senyals dels telèfons mòbils mostrant la mobilitat de la població de l’Estat espanyol. En aquest sentit, davant la situació actual marcada per la COVID-19, les xifres són un aspecte positiu de cara aquest estiu.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Palafrugell, Joan Vigas, destaca que “aquest any, malgrat les dificultats, hem treballat per poder donar el màxim de serveis als visitants, així com l’accés a les platges i cales del municipi”. Tanmateix, el mateix regidor espera que “aquestes xifres es puguin mantenir aquest any 2020 pel turisme de qualitat que estem oferint no només des de l’administració sinó també des dels establiments i espais privats que han fet un gran esforç al llarg dels darrers mesos”. 

Segons aquest estudi a Catalunya, Palafrugell el 20 de juliol del 2019 va rebre 6.799 visitants. Aquell mateix dia el seguien Calafell 6.098, Castell-Platja d’Aro 5.660, El Vendrell 4.8947 i Blanes 3.695. Tres setmanes més tard, Palafrugell continuava com el primer destí, amb 9.253 persones; seguit de Castell-Platja d’Aro (7.509), Calafell (7.288), El Vendrell (6.184) i Alp i altres municipis (6.032). Unes xifres que van ser molt semblants també durant el mes d’agost. 

Així, amb aquestes bones perspectives, continua la temporada turística d’estiu a Palafrugell, en un context molt diferent al de fa un any.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *