Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Els horts comunitaris de Les Arenes celebren el seu 6è aniversari

Escrit per a 16 de Juny de 2022

  • Una jornada de portes obertes servirà per celebrar els seus 6 anys en funcionament.

El proper dissabte 18 de juny, els horts comunitaris de Les Arenes celebren el seu 6è aniversari amb una jornada de portes obertes. La celebració s’iniciarà a 2/4 d’11 del matí amb un esmorzar per a tots els assistents. Tot seguit, a les 11, s’organitzaran els jocs infantils i posteriorment un taller i una xerrada. Aquesta jornada de portes obertes té com a objectiu donar a conèixer aquest espai

La xerrada serà sobre meteorologia, a càrrec de Marc Heras, geògraf, i servirà per conèixer l’estació meteorològica de Palafrugell i aprendre conceptes bàsics sobre la matèria. El taller, a càrrec de Sara Camps, tècnica d’horts de Càritas, ensenyarà a preparar una crema de calèndula. En aquest cas, les places són limitades i cal inscriure’s trucant al 649874416.

El projecte d’horts va néixer de la demanda de la ciutadania durant l’elaboració del Pla Estratègic l’any 2013 i de les entitats a través de la Taula d’Habitatge. La finalitat d’aquest projecte és que les famílies en una situació econòmica més feble puguin cultivar el seu propi aliment. A més a més, durant tot l’any s’organitzen xerrades i tallers per a les escoles amb la voluntat de potenciar el caràcter educatiu i lúdic dels horts.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *