Els dos primers equips del CH Palafrugell guanyen aquest cap de setmana

Escrit per el 25 de Setembre de 2023

• Pel que fa als altres equips, han sumat dues derrotes i un empat.

Els dos primers equips del Club Hoquei Palafrugell han guanyat aquest cap de setmana. Pel que fa als altres equips, han sumat dues derrotes i un empat.

L’equip sènior masculí ha guanyat 1-4 a la pista del CP Tordera. Els palafrugellencs van estrenar el marcador amb el gol de Marc Figa al minut (11′). A la segona meitat, Pablo Rafael Torres de l’equip local va marcar, però Felipe Castro va dur l’1-2. A la recta final del partit, Álvaro Osorio (44′) i Gerard Pujol (46′) van sentenciar el duel.

L’entrenador, Cesc Linares, explica que el partit es va decidir als darrers minuts i destaca la bona feina dels porters al llarg de tot el partit.

Els palafrugellencs han guanyat els dos partits de la Lliga Catalana Plata. El divendres, 29 de setembre a les 21 hores jugaran a la pista del Solideo PHC Sant Cugat.

L’equip sènior femení ha guanyat 4-2 amb el CH Caldes Recam Làser. Maria Llera va marcar dos gols a la primera meitat (6′ i 24′). Jasmin Schuler va escurçar la distància a mig minut de la represa. Martina Baguer del Palafrugell va marca rel 3-2 (30′). Paula Granch de l’equip visitant va dur el 3-2 (39′). En els darrers 3 minuts, va arribar el gol de Xantal Piqué per portar el 4-2.

L’entrenador, Òscar Pastor, explica que van tenir una defensa molt sòlida.

És la primera victòria de les palafrugellenques a la temporada. Ara són novenes amb tres punts. El dissabte, 30 de setembre a les 17.30 hores jugaran el desplaçament amb el Girona CH.

L’equip masculí de Primera Catalana va empatar a casa a 5 amb el CH Vilassar. L’entrenador, Josep Codina, es mostra satisfet d’haver sumat un punt amb un dels equips punters a la categoria.

Ara són tretzens amb un punt. El diumenge, 1 d’octubre jugaran a la pista del GEIEG.

L’equip femení del grup B de la Segona Catalana va perdre 5-4 amb el CH Santa Perpètua en el primer partit de la temporada. L’entrenador, Òscar Pastor, destaca que el partit es va competir bé.

El diumenge, 1 d’octubre a les 13 hores jugaran a casa amb l’HC Palau Plegamans.

L’equip masculí del grup B de Segona Catalana va perdre 2-3 amb el Shum Acerko en el debut a la competició. L’entrenador, Eloi Puigalràs, destaca la “falta de cohesió” i la “dispersió en atac i defensa”.

El diumenge, 1 d’octubre a les 12.30 hores s’enfrontaran amb el CH Mataró a domicili.