Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Els comuns reclamen prohibir construccions a la costa de Palafrugell per la situació de sequera

Escrit per el 15 de Novembre de 2023

Palafrugell en Comú Podem reclama prohibir la construcció de nous habitatges a tots els terrenys de la costa per la situació de sequera que viu el país. Asseguren que manquen els “recursos naturals” necessaris. Per això, demanen que la moratòria urbanística actual acabi amb una limitació total dels nous habitatges.

En un comunicat del seu portaveu, Josep Ferrés, lamenta que des que es va aprovar la moratòria, el país ha vist agreujada “la sequera i l’augment progressiu de temperatures de l’aire i del mar”, i asseguren això “fa evolucionar ràpidament cap a una nova consciència en la nostra relació en vers els recursos naturals, la seva limitació i la necessitat d’estalvi”.

Per això, volen que “es desclassifiquin tots els àmbits d’aquests sectors de la costa que estan inclosos en la moratòria” perquè si “no es poden garantir nous subministraments de recursos naturals per als habitatges existents, no te cap sentit que ho seguim fent per a nous creixements residencials de lleure i segona residència”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).