Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Els antics bancs del Camp d’En Prats es reciclen per a ser reutilitzats com a material de construcció

Escrit per el 16 de Març de 2022

  • Les substitucions d’elements de mobiliari urbà es pensen en clau sostenible.

L’àrea de Serveis Municipal de l’Ajuntament de Palafrugell ha substituït els 4 bancs que es trobaven situats al Camp d’En Prats per un nou mobiliari urbà més còmode, modern i realitzat amb un material diferent al que estava situat en aquesta plaça. 

Cal destacar que aquesta acció no és una simple substitució, ja que els bancs retirats es porten fins a la deixalleria, i un cop allà es traslladen fins a una cantera on el material es recicla. Els materials que componien els bancs de pedra es converteixen en elements que més tard es podran fer servir en el sector de la construcció. D’aquesta manera, els elements substituts tenen una nova vida gràcies a que es pot reciclar i reutilitzar.  

El regidor de Serveis Municipals, Pau Lladó, explica que “cada acció que té a veure amb el mobiliari urbà i que es tira endavant des de l’àrea està pensada per tal que sigui sostenible i adaptada al seu entorn”.  

L’acció de canviar els bancs de pedra per uns de fusta és fruit d’una petició de l’Associació Veïnal del Camp d’en Prats amb els quals, a través de les reunions periòdiques amb l’Ajuntament, es va treballant per millorar el Camp d’en Prats i el seu entorn.

Pau Lladó, regidor de Serveis Municipals

La idea de l’àrea és anar realitzant aquest tipus d’accions i anar canviant els bancs més antics i deteriorats de places i parcs.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).