Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Els alumnes de les escoles de Palafrugell celebren els deu primers estius amb el Julivia Bus

Escrit per a 7 de Juny de 2023

  • També, s’obsequiarà amb una bossa els visitants que comprin quatre tiquets o més pel Julivia a les Oficines de Turisme.

Els alumnes de les escoles de Palafrugell celebren els deu estius amb el bus turístic Julivia fins al 9 de juny. Concretament, seran els infants nascuts l’any 2014 que faran el recorregut que passa per Palafrugell, els jardins del Cap Roig, Calella de Palafrugell, Llafranc, el cap de Sant Sebastià i Tamariu.

També, s’obsequiarà amb una bossa els visitants que comprin quatre tiquets o més pel Julivia a les Oficines de Turisme de Palafrugell, Calella, Llafranc o Tamariu.

El servei començarà el 14 de juliol fins al 24 de setembre amb trajectes d’una durada d’uns 90 minuts. Se sortirà de l’estació d’autobusos de Palafrugell a les 9.30, 11, 12.30, 16, 17.30 i 19 hores. Els usuaris poden pujar i baixar tants cops com vulguin durant el dia de validesa del bitllet.

El preu és de 6,50 euros pels majors de 12 anys, de 3 pels infants de 4 a 12 anys i gratuït en els menors de 4 anys. Els tiquets es poden comprar a les oficines de turisme, a l’estació d’autobusos, al càmping Calella de Palafrugell i a l’autobús.

L’empresa SARFA del grup Moventis gestiona el servei.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *