Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Eleven a 12 les morts per coronavirus a Palafrugell

Escrit per el 8 d'Abril de 2020

  • La darrera actualització del SSIBE també informa de 40 casos positius al centre Palafrugell Gent Gran.

La comarca del Baix Empordà supera els 200 positius per la COVID-19, segons informen des dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE). En total són 207 el nombre de casos, 10 més que ahir dimarts. A més, també hem conegut que eleven a 12 les morts per coronavirus a Palafrugell.

El centre Palafrugell Gent Gran continua essent el punt més sensible de la comarca per afectacions del coronavirus. Les últimes xifres del SSIBE donen com a resultat 40 pacients positius i 9 pendents de resultats. A més, avui s’ha conegut la defunció de dos ancians més de la residència. Aquestes dues víctimes eleven a 12 les morts per coronavirus a la residència de Palafrugell.

A nivell de l’Hospital de Palamós segueix amb xifres similars a les donades ahir dimarts. Així, hi continua havent-hi 27 pacients ingressats per COVID-19. D’altra banda, hi ha 19 que esperen el resultats de les proves. D’altra banda, la xifra d’altes creix i se situa ja en 41 altes a domicili des del 13 de març.

El nombre de professionals infectats pel virus disminueix lleugerament i en són 53 i els aïllats pendents de resultats també van a la baixa. En la darrera informació són 14 els professionals de la salut que esperen la confirmació o no d’haver contret la malaltia.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).