Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El tipus de platges de Palafrugell condiciona les restriccions

Escrit per el 15 de Maig de 2020

  • Josep Piferrer, alcalde palafrugellenc que fins que no hi hagi una normativa clara no hi haurà una decisió en ferm, tot i que treballen en diferents escenaris.

En els darrers dies diversos municipis de Catalunya estan fent públic quina normativa aplicaran amb les seves platges. El tipus de platges de Palafrugell, d’una mida més petita, condiciona quines restriccions aplicar aquest estiu. Per tot això, l’alcalde Josep Piferrer apunta que fins que no hi hagi una normativa supramunicipal no es prendrà cap decisió.

Malgrat que poblacions com Lloret de Mar o Platja d’Aro ja han detallat com restringiran l’accés a les seves platges, de moment no hi ha cap normativa al respecte. En aquest sentit, aquests municipis, amb platges molt grans, fa més fàcil que es puguin adaptar al que es dictamini. Així, per la tipologia de platges de Palafrugell, Piferrer apunta, que estan més condicionats a fer restriccions.

No obstant això, el batlle palafrugellenc reconeix que estan treballant en diversos escenaris i fent càlculs de la superfície de cada platja. Davant de la incertesa, però, estan a l’espera de quines són les directrius que es marcaran des de la Generalitat o l’Estat espanyol.

El fet de no tenir clar si les restriccions seran per distància entre usuaris o per metres quadrats per persona o família provoca que hi hagi molts dubtes. De moment toca esperar, però Josep Piferrer afirma que actuaran immediatament a les restriccions que s’apliquin.

Així doncs, a un mes vista de començar la temporada estival, tot és encara molt incert. Caldrà esperar unes setmanes més per saber com es podrà anar a les platges de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).