Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Setmana de precipitacions abundants i temperatures suaus

Escrit per el 22 de Novembre de 2021

  • Contactem amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit per conèixer la previsió del temps d’aquesta setmana entrant.
  • Les previsions d’en Josep Pascual apunten a una setmana carregada de precipitacions abundants i temperatures suaus.

Amb l’inici de setmana, arriba el moment de contactar amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit. El meteoròleg comparteix amb els nostres micròfons la previsió del temps per aquesta darrera setmana de novembre. D’entre la previsió, Pascual destaca l’arribada de precipitacions abundants, nuvolades i temperatures més regulades.

En primer lloc, entrant en la previsió d’avui dilluns, Pascual alerta d’una baixada de la pressió. Una baixada que ha provocat l’arribada de núvols abundants i precipitacions intermitents.

Durant l’entrevista, Pascual justifica que aquesta situació de baixa pressió és habitual per aquestes dates. En el nostre territori, s’espera l’arribada de Gregal i la continuïtat dels núvols abundants.

Sobre les precipitacions d’avui, Pascual avança que ja no s’espera més pluja. Tot i que avisa de l’arribada de pròximes precipitacions a partir de dimarts. Destacant les pluges de dimecres i dijous, les quals seran més abundants.

Precipitacions abundants a partir de dimecres

Les precipitacions que es preveuen per dimecres i dijous, vindran acompanyades de Xaloc. Provocant un ambient de temperatura suau al territori. Aquesta situació pararà a partir de dijous vespre, tot i que no del tot: s’esperen plugims febles per acabar la setmana.

Finalment, Pascual destaca que tot i que la temperatura no baixarà dràsticament, l’ambient serà fresc durant el dia. Com a resultat de la presència de núvols, els quals no deixaran traspassar la calor del sol.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).