Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Cap de setmana assolellat amb matinades més fredes

Escrit per el 19 de Novembre de 2021

  • Contactem amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit per conèixer la previsió del temps d’aquest cap de setmana.
  • Les previsions d’en Josep Pascual apunten a un cap de setmana assolellat però de matinades més fredes.

Un cop més establim contacte amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit. El meteoròleg comparteix amb els nostres micròfons la previsió del temps per aquest penúltim cap de setmana de novembre: un cap de setmana assolellat però de matinades més fredes. Altrament, també conversem sobre l’estat de la temperatura del mar.

En primer lloc, Pascual indica que demà dissabte el dia es presentarà assolellat fins a la nit. On pot aparèixer algun núvol baix i alguna boira. Pel que fa a diumenge, les temperatures seran més fredes que dissabte .

Tot i viure migdies assolellats, ja comença el fred

Actualment, al territori ens trobem en temperatures sota els 10 graus. Tot seguit, Josep Pascual ho defineix com una situació habitual per les dates en les quals estem. Així com també afegeix que és usual la tendència de tenir migdies càlids i nits més fredes.

Per altra banda, preguntat sobre la temperatura del mar, Pascual declara que “estava impossible la mar”. Hi havia onatge i mala mar, característiques que han afavorit la baixada de la temperatura de l’aigua.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).