Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El tancament de l’exposició “Bells boscos vells” i una jornada matinal surera, entre les activitats del Museu del Suro

Escrit per el 5 de Juliol de 2023

  • També, organitzarà un cluedo a l’exterior del museu i un taller de treballs manuals per als infants.

El Museu del Suro tancarà l’exposició temporal Bells boscos vells diumenge. A part, organitzarà una nova sessió matinal sobre el suro De l’arbre al tap, del tap a la taula, un taller de treballs manuals amb suro i un cluedo exterior al museu aquesta setmana.

El dimecres, 5 de juliol a les 18 hores es farà un taller de treballs manuals amb suro per a les famílies i els infants majors de 7 anys. Cal reservar prèviament al telèfon 972 30 78 25. És una activitat que es relaciona amb l’exposició temporal que acabarà aquesta setmana, Bells boscos vells.

El dijous, 6 de juliol a les 18.30 hores hi haurà un cluedo lliure a l’exterior del museu. Permetrà als assistents conèixer més sobre els secrets del món surer mitjançant la resolució d’un misteri. Es recomana a partir dels 10 anys.

El dissabte, 8 de juliol hi haurà una nova sessió de la jornada De l’arbre al tap, del tap a la taula. Es farà una visita de la pela del suro a Llofriu, un esmorzar i la posterior visita al Museu del Suro amb una degustació de vins de la DO Empordà. El punt de trobada serà les escoles velles de Llofriu i cal reservar prèviament al 972 30 78 25 o a info@museudelsuro.cat.

I, per acabar, el diumenge, 9 de juliol a les 11.30 hores es tancarà l’exposició temporal Bells boscos vells. Es farà una visita guiada amb el comissari de la mostra, Joan Montserrat, i el fotògraf Pep Sau. L’entrada és gratuïta, apta per a tots els públics i cal reservar prèviament al 972 30 78 25.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).