Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El swing torna a Llafranc amb el festival internacional Swim Out Costa Brava

Escrit per a 31 d'agost de 2022

El festival internacional de swing Swim Out Costa Brava celebra el seu 7è aniversari de l’1 al 4 de setembre a Llafranc, després de dos anys de parada obligada per la covid-19. En aquesta 7a edició del festival Swim Out Costa Brava hi participen més de 600 ballarins vinguts de Taiwan, Polònia, França, Estats Units i Espanya entre d’altres. Hem entrevistat a l’Alba Casadellà i en Josep Maria, organitzadors del festival, perquè ens expliquin aquesta 7a edició del festival:

“Nosaltres el que ballem és Lindy Hop (ball amb parella que es balla amb música swing) i Solo Jazz (ball individual amb música swing també)” ens explicava l’Alba Casadellà.

L’esdeveniment, referent a Europa, rep el suport de la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Palafrugell i l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell. Amb un format de summer camp, on s’allotja als balladors que conviuen durant quatre dies a Llafranc, reben classes amb reconeguts professors de Lindy Hop i Solo Jazz de l’escena internacional i ballen al ritme de bandes de músics de renom.

Les festes de la nit estan obertes al públic general, no només a la gent que balla. Enguany seran a la casa Albatros de Llafranc. Les bandes Swing Shouters i Carolina Reapers des de França faran sonar els millors estàndards de l’Era del Swing. També hi haurà competicions i exhibicions, es podran visitar paradetes de la moda vintage com Slide & Swing o La Chula i fer un mos a la food truck Maria Una Crêp.

Per a més informació podeu consultar la seva web, i també podeu escoltar l’entrevista completa aquí:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *