Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El SSIBE només detecta 4 nous casos de COVID en 5 dies

Escrit per a 26 de Maig de 2020

  • A la residència Palafrugell Gent Gran hi ha hagut una nova mort (34) i una nova alta (37). Els casos confirmats són 9 i hi ha 8 persones pendents de resultats.

El Baix Empordà segueix la tendència general de tot el país i el SSIBE, els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, només detecta 4 nous casos de COVID en 5 dies. Si dijous passat eren 512, en la darrera actualització són 516 els positius confirmats des de l’inici de la pandèmia.

L’estabilització de la incidència de la COVID-19 porta bones notícies per l’Hospital de Palamós. Avui 26 de maig hi ha només 4 casos confirmats i 11 pendents de resultats. A més, un total de 133 pacients ingressats al centre hospitalari han estat donats d’alta des de l’inici del coronavirus. Durant aquest període hi ha hagut 20 morts.

Respecte els professional de totes les empreses que gestiona el SSIBE, són 26 els positius, 2 dels quals estan ingressats a l’Hospital. Tanmateix, hi ha 5 treballadors aïllats, pendents de resultats.

34 morts i 37 altes a Palafrugell Gent Gran

Per la seva banda, en els darrers 5 dies a la residència Palafrugell Gent Gran s’ha produït una nova mort i una nova persona que ha superat el virus. Per tant, des de l’inici de la pandèmia han tingut lloc 34 morts i 37 altes.

D’altra banda, continua havent-hi 9 pacients ingressats a la segona planta amb coronavirus. A més, en aquests darrers dies s’ha fet la prova a 8 pacients que presentaven símptomes. Aquests 8 residents estan pendents de rebre els resultats.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *