Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El PSC insta al govern a la millora dels serveis de temporada

Escrit per el 3 d'Agost de 2022

  • El principal partit de l’oposició insta l’equip de govern a la millora dels serveis de temporada i en el caps de setmana de més activitat

El grup municipal del PSC va presentar una moció al ple del passat mes de Juliol, instant el govern local (ERC-Gent del Poble i JxC), a la millora dels diferents serveis de temporada i a una millor planificació els caps de setmana de més activitat i amb més presencia de gent. Així ho manifestava el seu portaveu, Juli Fernàndez, al ple aquest dimarts passat.

El grup socialista considera que cal preveure una millora en els serveis de recollida d’escombraries i neteja de carrers. Oferir més vigilància i policia als barris. Una millora del transport públic del poble a platges, amb més freqüències. També demanen més vigilància a les platges amb tots els serveis del període comprès entre l’1 de juny i el 30 de setembre.

A part d’aquest punts, el PSC també incideix en la millora dels aparcaments i en la revisió del funcionament i els objectius de les oficines de turisme.

El portaveu socialista, Juli Fernàndez, va destacar que si es vol apostar per una destinació turística de qualitat, cal fer un esforç per oferir uns serveis al ciutadà també de qualitat.

Juli Fernàndez, PSC

Així mateix, també va posar èmfasi en que, ens els darrers anys, amb governs d’ERC, el poble ha fet un gran retrocés en quant a atractiu per la gent que vivim tot l’any i també pels visitants. Fernàndez considera que cal fer una aposta per la qualitat i sostenibilitat del nostre municipi, per aconseguir recuperar el lideratge perdut.

Suport total del ple a la moció

Joan Vigas, alcalde de Palafrugell, en representació de l’equip de govern, va donar el seu vot favorable a la moció socialista, argumentant que aquesta era una proposta de millora per al nostre municipi.

Joan Vigas, alcalde de Palafrugell

La resta de partits de l’oposició també van donar suport a la moció. Així ho justificaven els portaveus de Ciutadans i En Comú Poden

Joan Farré, Ciutadans
Alfons Rius, En Comú Podem

Finalment, la moció es va aprovar per unanimitat de tots els grups del plenari palafrugellenc.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).