Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El PSC denuncia la nul·la activitat en polítiques d’habitatge del govern local

Escrit per a 22 d'Octubre de 2020

El passat matí, vam comptar amb la col·laboració del portaveu del PSC de Palafrugell Juli Fernández. El motiu protagonista de la conversa va estar la nota de premsa publicada per part del partit el passat 16 d’octubre on denuncien la nul·la activitat en polítiques d’habitatge del govern local.

El portaveu Socialista Juli Fernández, lamenta la manca d’iniciativa per part del govern ERC – Gent del Poble – JxC. Denuncien la necessitat de donar resposta a una de les necessitats més importants de la ciutadania com és l’accés a l’habitatge.

El Partit dels Socialistes de Catalunya, creu que cal denunciar que en l’actual mandat no s’ha convocat cap taula. El que posa de manifest que l’habitatge no es cap prioritat per l’actual govern.

Com a mostra, Juli Fernández destaca que l’última convocatòria de la taula d’habitatge, que és l’òrgan participatiu per donar respostes a temes d’habitatge i fer propostes de millora, es va produir el passat 7 de març de 2019. Per tant, més de 20 mesos sense convocar la taula.

“Hi ha moltes famílies que es quedaran a l’atur i no podran accedir a l’habitatge”

Seguidament, Juli Fernández detalla que les taules no són de caràcter obligatori, però si necessàries. Més en uns moments en què la situació econòmica requerirà actuacions contundents per donar resposta a una de les necessitats de la ciutadania. Tenint en compte l’actual increment de preus dels lloguers i la crisi econòmica a causa de la COVID-19.

Finalment, el portaveu socialista insta al govern a la convocatòria de la taula de forma periòdica com a mínim 3 cops l’any. Amb independència de l’assistència dels grup municipals, atès que a la taula també participen les entitats. El pròxim dia 27 d’octubre, tornarán a presentar la proposta per a la convocatòria de la taula.

Per concloure, adjuntem l’entrevista sencera amb Juli Fernández, portaveu del PSC.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *