Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El PSC demanarà una moratòria d’un any a les ocupacions de via pública

Escrit per a 25 de Març de 2022

  • El PSC de Palafrugell presenta una moció al ple del mes de març, per demanar una moratòria d’un any en relació a les ocupacions de via pública de les activitats comercials

La proposta demana al govern que reflexioni sobre l’oportunitat de fer canvis en les ocupacions de via pública, en uns moments de forta inestabilitat econòmica, provocats primer per la pandèmia i ara per la invasió de Rússia a Ucraïna.

El PSC creu que ara és un moment per estar amb el sector econòmic del municipi i no generar problemes extraordinaris. El portaveu socialista, Juli Fernández ha demanat en varies ocasions al govern, que en relació a les ocupacions cal buscar un ampli consens i buscar un equilibri entre les activitats econòmiques i l’ús públic dels espais.

En aquest sentit, el PSC aposta per fer una moratòria d’un any i tornar a iniciar el procés de participació ciutadana per recollir totes les aportacions.

En la mateixa moció també es demana tornar a fer un pla d’ajudes extraordinari a famílies i empreses per donar resposta a la pujada de preus, en especial l’energia.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *