Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El PSC de Palafrugell denuncia que el govern ha pagat 18.142 euros per un aparcament que no ha funcionat mai

Escrit per el 9 de Gener de 2022

El portaveu socialista, Juli Fernández, en diverses ocasions, ha denunciat en el plenari que el govern (ERC, Gent del Poble i JxC) va fer un contracte d’arrendament de l’antic aparcament del Caprabo, que havia de fer funcions d’aparcament del centre, sense informes previs sobre el seu estat. Segons el PSC, una vegada signat es va comprovar que no es podia utilitzar com a aparcament públic.

El PSC destaca que, de tota manera, el govern ha seguit assumint les despeses de lloguer i altres per un import de 18.142 euros, el que suposa una greu responsabilitat en la gestió dels recursos públics.

Juli Fernández afirma que és molt lamentable que el govern signés un contracte d’arrendament d’un espai sense els informes tècnics previs, que justifiquin que es compleixen els requisits per la seva utilització en condicions de seguretat i encara més greu, assumir-ne les despeses.

El PSC considera que aquesta actuació ha de comportar alguna responsabilitat política del regidor responsable.

El pàrquing del Mercat continua tancat

De fet, recordem que no és la primera vegada que el PSc denuncia publicament aquesta situació. A Ràdio Palafrugell ja en parlàvem el passat setembre de 2020.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).