Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El PSC de Palafrugell demana la destitució de Pau Lladó

Escrit per el 26 de Juliol de 2022

  • El PSC de Palafrugell insta al govern (ERC – Gent del Poble i JxC) a rectificar l’actuació a la carretera vella de Calella i a destituir el responsable polític de mobilitat.

El portaveu socialista, Juli Fernández, ja va denunciar en seu plenària i als mitjans de comunicació, que el seu grup no estava d’acord en la proposta d’actuació a la carretera vella de Calella, per entendre que “no estava prou estudiada, ni consensuada amb els afectats, i que si l’objectiu del govern era millorar la seguretat es podien fer altres actuacions”.

El PSC destaca que Juli Fernández sempre ha defensat que l’actuació a la carretera vella de Calella s’havia d’afrontar d’una “forma integral amb un pla especial de l’autovia i de forma consensuada amb tots els afectats”.

“Una vegada més, es constata que el govern no escolta i menteix, ja que en el ple es va informar que la proposta estava consensuada amb els veïns i activitats afectades, i s’ha pogut comprovar que era mentida”, assegura.

El PSC demana una rectificació i “tornar a la situació inicial per posteriorment afrontar una actuació diferent i consensuada”.

També demana la destitució del responsable polític de mobilitat per aquesta actuació i altres que ha executat al municipi.

Els últims mesos, el regidor de mobilitat, Pau Lladó, ha defensat als micròfons de Ràdio Palafrugell els canvis de circulació a la carretera vella.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).