Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El PSC acusa el govern de Palafrugell de manca de gestió

Escrit per a 23 d'Agost de 2019

Juli Fernàndez lamenta que el govern estigui més preocupat pel marquèting polític i publicitari que per resoldre els problemes del municipi.

Juli Fernández considera que les últimes propostes fetes públiques pel govern local, en relació al retorn econòmic pel municipi de les havaneres o l’eliminació del tabac a totes les platges a l’estiu vinent, son eines de publicitat per amagar la manca de gestió del govern.

En relació a les dades econòmiques sobre l’activitat de les havaneres, el portaveu socialista denuncia la manca d’informació als propis regidors del consistori, al propi sector i també a qui ha fet l’estudi i quina metodologia s’ha fet servir.

Juli Fernández li recorda al regidor de promoció econòmica que a l’administració pública totes les dades han de ser contrastades, i cal indicar la metodologia aplicada per facilitar la transparència i el rigor. L’ajuntament no és una empresa privada.

En relació a la proposta d’eliminació del tabac a totes les platges, entenem que cal un debat previ al sector, per analitzar si la seva aplicació ha de ser global o es pot aplicar per zones, com han fet altres ajuntaments veïns. El PSC comparteix l’eliminació del tabac als espais públics, però cal afrontar les propostes amb consens i amb un debat previ. De la forma que ho ha fet el govern sembla més un globus sonda per mirar la reacció.

En relació al sector turístic, cal afrontar un debat seriós amb tots els sectors per millorar la nostra competitivitat i estar preparats pels nous canvis els propers anys.

De totes formes, per Juli Fernández, aquest govern ja ens te acostumats a no buscar el consens amb els veïns, com ha passat amb les instal·lacions de les càmeres per accedir al centre o els canvis de direcció a diferents carrers de la vila.

Des del PSC li demanem al govern que treballi per millorar els serveis públics municipals. Tenim papereres desbordades, carrers bruts, barris abandonats amb voreres plenes d’herbes, carrers al centre tallats per obres, etc.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *