Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El projecte SOMPLATJA arriba a l’INS Baix Empordà

Escrit per el 23 de Febrer de 2021

  • Entrevistem a en Juanjo Muñoz, coordinador dels serveis comunitaris a l’INS Baix Empordà.
  • El projecte busca conscienciar a l’alumnat sobre la importància de la conservació del medi marí al nostre litoral.
  • L’objectiu final del projecte és que l’alumnat pugui presentar una campanya divulgativa.

Amb motiu de conèixer el projecte SOM PLATJA dels i les alumnes de tercer d’ESO de l’INS Baix Empordà, contactem amb Juanjo Muñoz, coordinador dels serveis comunitaris a l’INS Baix Empordà. A continuació, en Juanjo ens presentarà els objectius del projecte, l’entitat responsable i la futura campanya divulgativa que presentaran els i les alumnes.

En primer lloc, Juanjo Muñoz explica que el projecte s’engloba dins del servei de l’Institut Baix Empordà que gestiona la col·laboració del centre educatiu amb centres comunitaris del municipi.

D’altra banda, apunta que el projecte va arribar a les mans de la Myriam Serrano, professora de Ciències Naturals del centre.

Per tal de conèixer el projecte, demanem a Juanjo Muñoz que ens expliqui la funció de SUBMON, l’entitat embrionària del projecte.

Després de fer una presentació del projecte a l’alumnat, va tenir lloc la primera jornada de recollida de deixalles a la platja del Canadell.

A continuació, en Juanjo ens fa una valoració de la jornada.

Per concloure, l’objectiu final del projecte és que l’alumnat pugui presentar una campanya divulgativa. En aquesta campanya, es mostrarà el seguit de deixalles que s’han trobat al territori per tal de prendre consciència.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).