Title

Artist

El primer equip masculí del Club Hoquei Palafrugell puja a la segona posició

Escrit per el 15 de Gener de 2024

• Els dos primers equips han guanyat aquest cap de setmana, però l’equip femení manté la tretzena posició a la classificació.

El primer equip masculí del Club Hoquei Palafrugell puja fins a la segona posició a la classificació després de guanyar 6-4 el CE Arenys de Munt Solartradex. Tot i la victòria, els palafrugellencs van haver de remuntar un marcador desfavorable. L’entrenador, Cesc Linares, destaca al PalaSport de Rafel Corbí que “van saber patir”.

Afegeix que “sumen punts amb rivals que altres equips que no ho fan”.

Els arenyencs van avançar-se amb un gol de falta directa d’Arnau Gangonells (7′) i un de Marc Roca (13′). A vuit minuts del descans, Eloi Matas va marcar el primer gol palafrugellenc (1-2). L’entrenador explica que van “començar molt lents” i que “va ser un rival complicat”.

A la segona meitat, el CH Palafrugell va capgirar la situació, però patint. Álvaro Osorio (27′ i 30′) i Gerard Pujol (38′) van marcar el 4-2. Guim Floriach va retallar la distància amb un 4-3 (43′). I, després, el palafrugellenc Álvaro Osorio va dur el 5-3 (44′). Però, l’avantatge va durar poc perquè Floriach va marcar de nou i va dur el 5-4 (48′), amb un gol de falta directa. En uns darrers minuts d’infart, Biel Mir va sentenciar el 6-4 als últims 26 segons.

Tenen 21 punts, els mateixos que el CP Taradell, el tercer classificat. El diumenge, 21 de gener a les 16.15 hores, jugaran a la pista del Lleidanet HC Alpicat, l’actual líder amb set punts més. Aquesta temporada encara no han perdut cap partit.

Les palafrugellenques tanquen la primera volta amb una victòria

El primer equip femení també ha guanyat aquest cap de setmana. S’ha imposat 5-1 contra el Cerdanyola CH. L’entrenador, Òscar Pastor, explica que “va ser un molt bon partit i amb les idees clares”.

L’únic gol de les cerdanyolenques va arribar a la meitat de la segona part. Al primer temps, van marcar Maria Llera (6′), Alba Romaguera (10′) i Martina Baguer (15′). A la represa, Laura Vall va marcar el 4-0 (34′), però cinc minuts més tard, Carla Castro del Cerdanyola CH va dur el 4-1 (39′). Laia Espada va ser l’encarregada de sentenciar el 5-1, a dos minuts i mig del final.

Tot i sumar la victòria, mantenen la tretzena posició a la classificació amb 15 punts. El dissabte, 20 de gener a les 17.45 hores rebran el Club Patí Voltregà, l’actual sisè classificat amb 24 punts. A la primera volta, les palafrugellenques van perdre 2-0. Venen de guanyar 0-2 a l’ORKLA – CHP Bigues i Riells.