El primer equip masculí del Club Handbol Garbí s’allunya de la primera posició: “Tanquem una setmana dolenta pel que fa als resultats”

Escrit per el 12 de Febrer de 2024

• Les palafrugellenques han guanyat 38-29 al Club Handbol Vilamajor i continuen cinquenes.

El primer equip sènior de Club Handbol Garbí ha caigut a la pista de l’Espanyol Handbol – Sant Just per 31-25. Amb la derrota, s’han allunyat del líder, la UEH Calella, per 5 punts. Els palafrugellencs continuen segons a la classificació amb 32 punts, però empatats amb l’Handbol La Garriga. L’entrenador, Joe Gou, destaca al PalaSport que “tanquen una setmana dolenta pel que fa als resultats”.

Afegeix que el “resultat ha estat massa dur per la feina feta”.

Explica que van dominar la primera meitat i van arribar al descans amb un avantatge de sis gols. Però “van perdre gas” al segon temps.

El dissabte, 17 de febrer a les 19.20 hores els palafrugellencs rebran el Mubak BM La Roca. Són catorzens a la classificació amb 15 punts. Aquest cap de setmana han perdut 31-33 contra l’Handbol La Garriga. Però, van guanyar als palafrugellencs 39-36 a la primera volta.

El sènior femení guanya el Club Handbol Vilamajor

Per altra banda, el primer equip sènior femení ha guanyat 38-29 al Club Handbol Vilamajor. Les palafrugellenques continuen cinquenes amb 25 punts, només a dos de l’Handbol Sant Joan Despí B, el quart classificat. L’entrenador, Miquel Garcia, destaca que “van estar bastant rodones”.

Però les rivals van “posar bastants problemes”, a la primera meitat.

Afegeix que van fer un bon joc ofensiu.

Van imposar-se a la segona meitat.

El dissabte, 17 de febrer a les 21 hores rebrà a l’OAR Gràcia Sabadell Atlètic. L’equip sabadellenc és un rival directe a la classificació amb només dos punts menys. En tenen 23 i ocupen la sisena posició. Aquest cap de setmana han guanyat 31-27 l’Handbol Sant Joan Despí B. A la primera volta, les palafrugellenques van perdre 43-34.