Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El palamosí Rafel Casas presenta “La platja de les Trivies”, una novel·la ambientada a la Costa Brava

Escrit per el 5 d'Octubre de 2023

  • És un thriller que reflexiona sobre el canvi econòmic i físic de la Costa Brava des dels anys setanta.

Rafel Casas presenta La platja de les Trivies a la Nollegiu Mediterrània. És un thriller que reflexiona sobre el canvi econòmic i físic de la Costa Brava des dels anys setanta. L’autor palamosí el defineix com una barreja de novel·la negra i un assaig paisatgístic i cultural.

El protagonista de la novel·la és en Pau, un nen que té molta habilitat per dibuixar. Els seus dibuixos estranys aixecaran recels i admiració entre la gent més pròxima. Estaran relacionats amb un seguit de fets poc comuns a l’estiu de 1979 que canviaran la vida del poble. Vint anys més tard, hi tornarà un home amb molta habilitat per dibuixar i desenterrarà vells secrets. Ho explica l’autor, Rafel Casas.

Casas explica que podria ser qualsevol poble de la Costa Brava i que la gent de la costa gironina s’hi pot sentir identificada.

L’escriptor palamosí ha escrit tres novel·les. És l’autor de Las portadoras i El nen que volia ser assassí, a part de col·laboracions de contes. També, és un dels promotors de l’editorial Lluny del Ramat Edicions que promou la publicació d’obres que “surten de les modes” i en català.

També, farà una conversa amb Amaia Arauzo Iriarte, pintora, dinamitzadora cultural i propietària de la botiga d’art Divers7 de Palafrugell.

La presentació serà el divendres, 6 d’octubre a les set de la tarda a la Nollegiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).