Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El nou pavelló de Palafrugell, operatiu el setembre del 2022

Escrit per a 1 d'Octubre de 2021

  • Aquest nou equipament esportiu complirà dos objetius: dotar d’un gimnàs a l’Institut Nou Palafrugell i a l’escola Barceló i Matas i permetrà que els esports sobre patins tinguin més espai.

Mitjançant el romanent de tresoreria, l’Ajuntament de Palafrugell ha tirat endavant diverses projectes. En aquest sentit, en els darrers dies s’han licitat obres per un valor aproximat de 4 milions d’euros. Entre aquestes hi ha el nou pavelló que serà operatiu a partir del setembre del 2022.

El nou pavelló de Palafrugell s’ubicarà al Barceló i Matas i permetrà resoldre dos mancances actuals del municipi. D’una banda, que l’escola i l’Institut disposin d’un equipament esportiu. De l’altra, dotar de més espai els esports sobre rodes. Així ho explica Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell.

Per tant, fins a les 5 de la tarda serà una instal·lació que faran servir els escolars dels dos centres educatius. A partir d’aquella hora serà utilitzada pels equips de patinatge artístic i d’hoquei. Així, aquests dos esports no s’hauran de desplaçar a d’altres municipis com fins ara.

Per últim, el nou pavelló permetrà que l’activitat que es farà a la pista annexa al poliesportiu sigui només utilitzada per esports com la gimnàstica rítmica, l’handbol i el bàsquet.

Operatiu el proper mes de setembre

El fet que l’Institut Nou Palafrugell necessiti més espai per encabir els nous cursos fa “obligatori” alliberar les aules que es fan servir com a gimnàs. Així, la previsió de l’equip de govern és que el nou pavelló estigui operatiu de cara el setembre del 2022.

Josep Piferrer també detalla que en aquesta primera fase no es contempla la construcció de vestidors. Així, serà una obra més senzilla d’executar, fet que facilita que pugui ser útil a partir del curs vinent.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *