Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El nou carril bici entre Palafrugell i Calella és més a prop

Escrit per el 11 de Maig de 2020

  • Estarà ubicat a la franja sud i es finançarà amb un fons FEDER. Es basa en el projecte que es va fer anys enrere, però que va ser tombat per una sentència judicial.

En el passat ple del mes d’abril es va fer l’aprovació inicial de la modificació puntual número 9 del POUM de Palafrugell. Una modificació en relació al sistema viari de l’Avinguda del Mar. Per tant, el nou carril bici entre Palafrugell i Calella és més a prop.

Aquesta primera passa va consistir en declarar com a viabilitat els 30 metres des de la mitjana de l’autovia fins a la franja sud. Així, ara ja es poden iniciar els tràmits d’expropiació dels terrenys. Tot i que, com remarca Jaume Palahí, regidor d’Urbanisme, bona part d’aquests són municipals.

Aquest projecte servirà per millorar aquest espai que uneix la vila amb els nuclis de platja. A més, també per aprofitar una subvenció dels fons FEDER.

Per poder-se acollir a aquesta subvenció el projecte ja està gairebé enllestit. Aquest projecte més enllà del carril per a bicicletes també compta amb una zona per a vianants i alguna àrea de descans. L’actual planificació es basa en el projecte que es va presentar fa anys i que va ser tombat per una sentència judicial. No obstant això, Palahí es mostra convençut que ara es pugui tirar endavant.

Per tot això, serà un procés que anirà molt més ràpid que l’ampliació del CAP de Palafrugell. Així doncs, el nou carril bici entre Palafrugell i Calella és més a prop de ser una realitat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).