Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Museu del Suro projecta el documental “Els límits de la Costa Brava”: Quines eren les demandes dels ecologistes fa 20 anys?

Escrit per el 8 de Febrer de 2024

  • La projecció del documental d’Antoni Martí serà el divendres a les set del vespre. Abans, Miquel Riera farà una visita guiada a l’exposició temporal.

El Museu del Suro projectarà el documental “Els límits de la Costa Brava” el divendres, 9 de febrer a les 19 hores. El va enregistrar el cineasta empordanès Antoni Martí l’any 2003. Recupera algunes demandes per protegir la costa gironina. Vint anys més tard, toca veure si s’han fet o no els deures. Forma part de les activitats complementàries de l’exposició “Costa Esbravada” del fotògraf Miquel Riera.

El documental mostra imatges de l’evolució de la costa gironina. Però també quines eren les demandes i reflexions que es feien a principis de segle per protegir-la. En parla Laura Requena del Museu del Suro.

Hi ha el testimoni de diverses personalitats, algunes d’elles ja desaparegudes, com la geògrafa Yvette Barbaza, el periodista i advocat Narcís-Jordi Aragó o l’exalcalde de Sant Feliu de Guíxols Josep Vicente. Ho explica Miquel Riera.

Abans de la projecció, l’autor farà una visita guiada a l’exposició. L’entrada és gratuïta, però cal inscriure’s trucant al telèfon 972 30 78 25 o enviant un missatge de WhatsApp al 618 49 56 40.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).