Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Museu del Suro programa una projecció d’òpera, una visita guiada i un joc de pistes a la torre de Can Mario

Escrit per el 31 d'Agost de 2023

  • Per assistir a la visita guiada a les sales del museu i a la visita dinamitzada al dipòsit d’aigua modernista cal trucar al 972 30 78 25.

El Museu del Suro programa aquesta setmana una projecció d’òpera, una visita a les noves sales del museu i jocs de pistes a la Torre de Can Mario per saber la seva història.

El divendres, 1 de setembre a les 18 hores faran la projecció del 52è concert audiovisual d’òpera amb la Secció d’Òpera del Centre Fraternal. La sessió “Dido & Aeneas” és gratuïta. En parla Laura Requena del Museu del Suro.

El dissabte, 2 de setembre a les 18.30 hores han organitzat una visita guiada a les noves sales del museu. S’ensenyarà la importància del suro en diversos punts de vista. És una activitat apta per a tots els públics i amb un preu de 3 euros.

Per acabar, el diumenge, 3 de setembre a les 11.30 hores faran l’activitat “Els secrets de la Torre de Can Mario”, una visita dinamitzada al dipòsit d’aigua modernista. Va dirigit a partir dels deu anys amb un preu de 3 euros.

Per assistir a les visites, cal inscriure’s trucant al 972 30 78 25.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).