Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Museu del Suro ofereix una visita guiada per l’exposició de Leopoldo Pomés

Escrit per a 14 d'Agost de 2020

  • L’exposició “Després de tot” en homenatge al fotògraf forma part de la Biennal de fotografia Miserachs
  • El taller infantil “La llegenda dels esquilets” té l’aforament complet

El Museu del Suro de Palafrugell organitza activitats cada cap de setmana. Pel dia 14 d’agost tenim “La llegenda dels esquilets“, una activitat familiar, i el diumenge 16 el Museu realitzarà una visita guiada per l’exposició temporal Després de tot, de Leopoldo Pomés.

Aquesta és una exposició de la Biennal de Fotografia Miserachs en homenatge a Leopoldo Pomés i compta amb un factor sorpresa. Laura Perpinyà, responsable del servei educatiu del Museu, ens ho explica.

Per aquesta exposició, diu la Laura, encara queden places. La resposta del públic està sent molt positiva, tenint en compte les circumstàncies en les quals ens trobem. Ja que el taller infantil que es fa aquesta tarda, anomenat “la llegenda dels esquilets” ja ha completat tot l’aforament.

I respecte al dia a dia el museu, tot està funcionant amb agilitat i sense cap inconvenient a l’hora de respectar les mesures de seguretat.

Recordem que totes les activitats requereixen cita prèvia. Per reservar s’ha d’anar directament al museu o trucar al 972 30 78 25 o bé per correu electrònic.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *