Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Museu del Suro fa tallers infantils pel pont de la Puríssima

Escrit per el 6 de Desembre de 2023

  • A part, faran una visita guiada a l’exposició temporal “Recuperem les Torretes, la reivindicació popular del patrimoni cultural”.

El Museu del Suro programa activitats infantils pel pont de la Puríssima. Inclouen la creació de postals nadalenques i contacontes de Nadal. A part, faran una visita guiada a l’exposició temporal “Recuperem les Torretes, la reivindicació popular del patrimoni cultural” dissabte.

El dijous, 7 de desembre a les 11.30 i 17.30 hores i el divendres, 8 de desembre a les 11 hores faran un taller de creació de postals de Nadal. Els infants faran servir paper de suro. Han de ser majors de quatre anys i el taller és gratuït.

El dissabte, 9 de desembre a les 17 hores programen una edició de Contacontes i un taller de Nadal. Va dirigit als infants a partir dels 4 anys.

Visita guiada a l’exposició temporal sobre les Torretes

A part, aquest pont també hi haurà una visita guiada a l’exposició temporal “Recuperem les Torretes, la reivindicació popular del patrimoni cultural”. Anirà a càrrec dels comissaris de la mostra amb l’artista Lola Barranco. La sessió és gratuïta. Serà el dissabte, 9 de desembre a les 18 hores.

En tots els casos, cal reservar trucant al 972 30 78 25.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).