Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Museu del Suro exposa una trentena de fotografies sobre els boscos catalans

Escrit per el 14 de Juny de 2023

  • L’exposició fotogràfica Bells boscos vells es podrà veure fins al 9 de juliol al Museu del Suro.

El Museu del Suro té nova exposició temporal. Bells boscos vells és una mostra fotogràfica que conté una trentena de fotografies de Pep Sau sobre els boscos catalans. La voluntat és conscienciar sobre la conservació dels boscos centenaris.

És una proposta del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. L’any 2020 va néixer el projecte de la mà de l’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa (ANEGx) amb el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya. Es va impulsar el projecte SIMBIOSI per revalorar els boscos madurs.

Les fotografies de l’exposició recuperen instantànies de diferents boscos, des de les suredes a prop de mar fins a les avetoses del Pirineu o dels boscos de ribera de les zones humides. També, reflecteixen l’impacte humà i la seva intervenció en els ecosistemes.

A part, es complementa amb un llibre, poemes i una composició visual editada per Ferran Font. L’exposició es va inaugurar el dissabte, 10 de juny i es podrà veure fins al 9 de juliol.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).