Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Museu del Suro comença les activitats de Setmana Santa: visites, dansateràpia i tallers infantils

Escrit per el 21 de Març de 2024

  • També es podrà visitar la torre de guaita de Sant Sebastià i pujar al dipòsit de Can Mario.
  • Els infants amb el passaport Edunauta tindran les activitats gratuïtes.

El Museu del Suro comença les activitats de la Setmana Santa. La programació inclou dansateràpia, visites, tallers infantils, l’opció de pujar al dipòsit de Can Mario i visitar la torre de guaita de Sant Sebastià. Moltes de les activitats s’emmarquen en la programació del Dia Internacional de les Dones. I, a més, els infants amb el passaport Edunauta tindran les entrades gratuïtes.

La programació començarà el dissabte, 23 de març a les 11 hores amb un taller de dansateràpia impartit per Blanca Vélez d’Empordà Teràpies. Ho explica Laura Requena del Museu del Suro.

També s’han programat activitats emmarcades en el Dia Internacional de les Dones. El diumenge, 24 a les 12 hores, el Museu farà un Cluedo en clau de dona per conèixer el paper de la dona en el món surer a partir de la resolució d’un misteri. L’activitat va dirigida a joves i famílies a partir dels 10 anys. El preu és de 3 euros.

A més, el dimarts, 26 a les 17 hores, el Museu del Suro acollirà un taller de Contacontes sobre les dones i la ciència. L’activitat és per a infants de 4 a 8 anys amb un preu de 3 euros.

Les activitats continuaran el dimecres, 27 a les 17 hores amb l’activitat “A la recerca dels objectes perduts”. El preu és de 3 euros.

El dijous, 28 a les 17 hores, els infants de 6 a 12 anys faran una visita dinamitzada i taller de pintura creativa relacionada amb l’exposició temporal de Guillem Rocas. El preu és de 3 euros.

El dissabte, 30 a les 17.30 hores, el museu ha programat “10 dones, 10 històries sobre el suro” amb una visita guiada a les sales del museu. L’entrada és gratuïta.

A més, qui vulgui podrà visitar la torre de guaita de Sant Sebastià de la Guarda durant tota la Setmana Santa. O bé, pujar al dipòsit de Can Mario el divendres, 29 al matí.

Per assistir a les activitats, cal reservar trucant al 972 30 78 25 o per WhatsApp al 618 49 56 40.

Per altra banda, també es poden fer les activitats autònomes del Cluedo lliure a l’exterior del Museu i la gimcana “Suro versus plàstic”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).