Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Míting d’Atletisme de Palafrugell arriba a la seva 29a edició

Escrit per el 17 de Maig de 2022

  • La prova coincidirà amb el 50è aniversari del Club Atlètic Palafrugell.

El 29è Míting internacional d’Atletisme, previst per el diumenge 29 de maig, obrirà el programa amb una cursa de 1000 m commemorativa del 50è aniversari del Club Atlètic Palafrugell. Aquesta cursa està reservada a ex-atletes del club de totes les èpoques i també als actuals atletes màsters de l’entitat.

Per tal de reflectir els diversos projectes en que el club ha estat vinculat es proposa que els atletes vesteixin amb les indumentàries històriques de l’entitat.

Diversos projectes, un estil únic

Als any 90 del segle passat va sorgir el projecte Palafrugell-Bianya en que les dues entitats sumaren esforços per tenir equips més competitius.

Aquest projecte fou ampliat al segle XXI amb el Girona Costa Brava-Club Atlètic Palafrugell, que va permetre uns èxits esportius que mai més s’han repetir a l’atletisme gironí, com tenir els equips masculins i femenins a llocs capdavanters a la màxima categoria catalana, accedir a lligues estatals o classificar fins a set equips en un mateix campionat d’Espanya de cros per clubs. El projecte va desaparèixer per les dificultats econòmiques derivades de mantenir un nivell de competició tant exigent i costós.

Totes les persones que reuneixin els requisits i vulguin participar cal que contactin amb el club al correu capalafrugell@gmail.com

També estan previstes dues curses de promoció reservades a atletes locals de les categories sub 10 i sub 12.

A partir de la categoria sub 14 les proves són obertes a la participació internacional.
El programa s’acabarà amb la disputa del campionat de Catalunya de relleus de les categories sub 18, sub 20 i sub23 i amb proves de relleus obertes, en les que s’espera la participació d’alguna selecció nacional.

En Josep Massa, formament vinculat al Míting des del minut 0, ens en parlava en una entrevista al matinal de Ràdio Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).