Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Mercat de Palafrugell participa en una campanya de promoció del producte de proximitat

Escrit per el 20 de Maig de 2024

El Mercat de Palafrugell s’adhereix a una nova edició de la campanya Estima el teu mercat. Es commemora fins al 2 de juny la Setmana Internacional dels Mercats. El lema d’enguany és “El mercat, per a totes les butxaques” i s’han programat dues activitats en aquest sentit.

Els mercats de la província de Girona, coordinats per la Diputació de Girona, organitzen activitats i accions de promoció del mercat dirigides, enguany, a posar en valor el producte de proximitat i de temporada i el seu preu-qualitat com un fet competitiu i distintiu respecte d’altres opcions de compra.

Des del Mercat de Palafrugell s’han organitzat dues activitats:

• Dissabte 18 de maig, a les 11 h. Xerrada “El benestar està en l’alimentació”, amb Eva Fornaguera, farmacèutica, naturòpata i homeòpata. L’activitat tindrà lloc als porxos del Mercat i és totalment gratuïta.

• Dissabte 25 de maig, de 10 a 13 h. Taller de cuina de temporada creativa impartit per Marina Boada. Aportació: 5€. Les inscripcions es poden fer a través del telèfon 972 61 18 20 o bé via correu electrònic: ipep@palafrugell.cat


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).