Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El jovent de Palafrugell i el COVID

Escrit per el 16 de Febrer de 2021

  • L’àrea de Joventut de Palafrugell vol que els i les joves palafrugellenques donin la seva opinió sobre com estan vivint la pandèmia.

Sota el títol “Creem un anunci“, l‘àrea de Joventut de Palafrugell farà una reunió de treball perquè els joves exposin les seves sensacions davant la pandèmia del coronavirus. Es vol donar la veu al jovent de Palafrugell per parlar del COVID.

Durant aquests 11 mesos de pandèmia, el jovent ha estat en moltes ocasions en el punt de mira. De fet, se’ls ha culpabilitzat de no seguir les restriccions i de ser focus de contagis. Per aquest motiu, des de Joventut de Palafrugell volen donar l’oportunitats als i les joves del municipi de dir la seva. Noemí Adarnius, Agent Tècnic de Salut Jove, explica que estaran oberts a totes les propostes que puguin sorgir.

En aquesta línia, el resultat de la proposta pot ser per explicar perquè no segueixen totes les restriccions que s’imposen. També, però pot sortir un anunci per a conscienciar a la resta de jovent.

La trobada es farà de manera virtual a través de la plataforma Zoom el dimecres 24 de febrer. Per participar cal inscriure’s prèviament a través del web de Can Genís.

Una proposta de la Mesa de Salut Jove

Aquesta idea, segons explica Noemí Adarnius, sorgeix d’una de les comissions que va fer la Mesa de Salut Jove. L’inspiració els hi va arribar a través d’un podcast que van escoltar a RAC1 sobre la mirada com s’havia tractat la pandèmia.

D’altra banda, aquest projecte també vol servir per fer reflexionar els adults. És a dir, sempre seguim les restriccions?

Així doncs, aquesta iniciativa té com a un dels objectius que la resta de la població es posi també en la pell dels joves. Podeu recuperar l’entrevista íntegra al següent arxiu.

El jovent de Palafrugell i el COVID

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).