Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El grup d’havaneres Peix Fregit tocarà aquesta nit a La Bisbal

Escrit per el 18 d'Agost de 2020

  • El concert serà a la Plaça del Castell a les 22:30h per la festa major
  • Oferirà un repertori molt variat amb havaneres, rumba i més

El mític grup d’havaneres de Palafrugell, el Peix Fregit, estarà tocant aquesta nit per acomiadar la Festa Major de la Bisbal. L’espectacle començarà a les 22:30 h a la Plaça del Castell i podem esperar el repertori de cançons habitual de l’estiu amb una barreja de peces marineres, rumba i algun bolero.

Jordi Tormo, tercera veu del grup i el més històric del grup, ha passat per la sintonia de Ràdio Palafrugell per avançar-nos com serà l’actuació.

A més a més, Jordi Tormo agraeix especialment als ajuntaments i entitats han lluitat per fer possibles les cantades d’havaneres i la música. La cultura diu “és l’aliment de l’ànima” i és important posar-la en valor, ja que aquest any ha sigut complicat pel món de l’espectacle.

Sense anar més lluny, la coneguda Cantada d’Havaneres de Calella anava a celebrar la seva 54a edició aquest any. No obstant, degut a la inviabilitat del control de l’aforament i de la seguretat de tots els assistents es va haver de suspendre.

Peix Fregit són invitats habituals a la cantada de Calella des de fa més de 40 anys, però celebren que altres concerts s’hagin pogut dur a terme. Un d’aquests és la Mostra de l’Havanera Catalana de Palamós. El concert va tenir lloc el passat 13 d’agost i Tormo explica que les condicions van ser molt òptimes i va anar molt bé.

Un altre tipus d’espectacle

Tormo explica que la seva agenda s’ha reduït entre un 30 i un 35%. Encara que no són completament males notícies, perquè moltes organitzacions han buscat solucions per lluitar contra la suspensió d’actes culturals i han pogut salvar el contracte.

Gràcies al streaming i la televisió local en directe moltes actuacions han pogut arribar al públic.

El grup seguirà actuant al setembre i ja té l’agenda programada per un parell d’actuacions més abans que acabi l’estiu. Estaran tocant a Tordera el dia 20 i, a més, faran petits concerts cada dilluns a un restaurant.

L’entrevista completa la podeu escoltar a continuació!


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).