Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El futbol català s’acomiada fins la propera temporada

Escrit per a 25 d'Abril de 2020

  • Els ascensos i descensos del futbol català els decidiran els clubs en una consulta.
  • Toni Pérez, president del FC Palafrugell considera que deixar la temporada en blanc seria una decisió injusta.

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha confirmat aquesta setmana que el futbol català s’acomiada fins la propera temporada. La situació del a causa del coronavirus ha fet prendre aquesta decisió a la junta directiva de la Federació.

La oficialitat de la proposta no ha agafat per sorpresa als clubs, ja que era un rumor que feia dies que se’n parlava. Però què passa amb el que s’ha jugat de competició? En aquest sentit, a 3a catalana competició amb dos equips palafrugellencs ja s’ha disputat el 68% de la lliga. Toni Pérez, president del FC Palafrugell explica que la proposta que havien traslladat a la FCF era que cap equip descendís i que ascendissin aquells clubs que s’ho havien guanyat durant les 23 jornades disputades.

Una de les opcions que es planteja és deixar aquesta temporada en blanc. Per Toni Pérez això no tindria lògica, sobretot pels equips que ja tenien coll avall l’ascens. En aquest sentit posa l’exemple del Girona B a 1a catalana amb 20 punts de diferència respecte el 2n classificat.

Els clubs tindran l’última paraula

No obstant això, la decisió serà conjunta per totes les categories i serà la que votin els propis clubs. Encara, però, no se’ls ha fet arribar l’enquesta per saber l’opinió. En base aquests resultats l’ens que controla el futbol català prendrà una decisió.

D’altra banda, l’aspecte econòmic és també un punt que preocupa molt als clubs. En aquesta línia, la FCF avança que es congelaran i es reduiran temporalment les quotes federatives a clubs i federats de cara a la propera temporada. A més, en el comunicat també informen que hi haurà un “ajut a la tresoreria dels clubs“, tot i que no es presentaran aquestes mesures compensatòries fins a la celebració de l’Assemblea General.

Hem conegut que el futbol català s’acomiada fins a la propera temporada, però encara no està decidit què passarà amb els ascensos i els descensos. Podeu escoltar la conversa íntegra amb Toni Pérez al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *