Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Flors i Violes promocionarà joves talents musicals de Palafrugell

Escrit per a 26 de Març de 2021

  • Tindrà lloc el 30 d’abril i l’1 i 2 de maig amb actuacions de Judit Neddermann, Ramon Mirabet, El Pot Petit i Orquestra Di-versiones.
  • S’ha creat el Palafrugell Canta, un concurs de talent musical que han ideat conjuntament amb l’àrea de Cultura.

Els Flors i Violes 2021 que se celebrarà com és habitual coincidint amb amb el pont de l’1 de maig, promocionarà joves talents musicals de Palafrugell. Des de l’organització ja han presentat el cartell que comptarà amb les actuacions de Judit Neddermann, Ramon Mirabet, El Pot Petit i l’Orquestra Di-versiones.

El 30 d’abril començarà una nova edició del Flors i Violes i ho farà amb totes les mesures COVID. Així, en tot moment es garantirà la distància entre persones i hi haurà diversos punts amb dispensadors de gel hidroalcohòlic. El Flors i Violes 2021 començarà amb el concert inaugural de Judit Neddermann a la plaça de Can Mario.

En aquest sentit, Gerard Ventura, responsable de la programació destaca que han hagut de seguir la línia de l’edició passada per adaptar-la a la pandèmia. Així, els concerts i espectacles seran en espais delimitats per poder controlar l’aforament i les entrades i sortides.

D’altra banda, Ventura, també fa un repàs dels concerts que es podran veure també el primer cap de setmana de maig.

A més, també explica que comptaran amb espectacles de carrer i de circ a la plaça Ermengarda i el pati de la Biblioteca acollirà concerts de l’Escola de Música i l’Energia.

1a edició del #PalafrugellCanta

D’altra banda, la gran novetat d’aquesta edició de l’esdeveniment és el #PalafrugellCanta. Un concurs de talent musical que han ideat conjuntament amb l’àrea de Cultura.

Així doncs, enguany el Flors i Violes promocionarà joves talents musicals. El premi per al guanyador serà el pagament per enregistrar un EP. Les formacions i grups musicals es poden apuntar a través del web de l’esdeveniment.

Decoració en espais a l’aire lliure

L’altre atractiu de l’esdeveniment són les “flors”, és a dir la decoració d’espais. A diferència de les edicions abans de la COVID, enguany no hi haurà espais interiors decorats. Així, la decoració se centrarà en els principals carrers del nucli de Palafrugell. Així ho explica Francesc Niell, responsable de la part artística del Flors i Violes.

Per tant, prendran molta importància en aquest 2021, les artèries principals de la vila com són els carrers Cavallers, Sant Sebastià, plaça Nova o la baixada de l’església entre d’altres.

Per últim, recordar que malgrat que totes les activitats i concerts són gratuïts, caldrà reservar entrada. La reserva es podrà fer a partir del 19 d’abril al web florsivioles.cat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *