El FC Palafrugell retalla punts al FC Bellcaire, tercer triomf consecutiu per l’AD Sauleda

Escrit per el 1 de Maig de 2023

• Per la seva part, La Punxa CF ha celebrat al Camp del Gregal el seu ascens matemàtic a Tercera Catalana quan encara falten tres partits

+

“Aquest diumenge, el FC Palafrugell s’ha imposat al camp de l’Agullana CE per 0 a 2. La desena victòria consecutiva dels blanc-i-negres els ha servit per retallar punts al líder, el Bellcaire FC, amb els qui ara només els separen dos punts, després que hagin empatat a 0 al camp del Portbou CE.

En un enfrontament molt condicionat pel vent però dominat pel que fa a joc i possessió per part dels de Sergi Luis Sepu i Juanito Paez, no ha estat fins al minut 41 que Erik Giménez marcava el primer de la tarda per als palafrugellencs i aconseguia així l’onzena diana aquest curs. I ja en la segona part, on Pau Sala va veure com el meta rival li aturava un penal, el capità Marc Romero marcava el segon gol de l’enfrontament i també el seu segon aquesta temporada al minut 77, per posar el resultat definitiu al marcador.

En acabar el duel, Romero explicava que des de la plantilla volen complir la seva part de guanyar totes les jornades que queden i que esperen que això els doni la recompensa de l’ascens en un grup, el grup 16 de Tercera Catalana, on “ningú regala res”:

Els blanc-i-negres tenen per davant encara sis partits més / ALBA CABRERA

Dissabte havia estat el torn de l’AD Sauleda, que va aconseguir el seu tercer triomf seguit guanyant al Camp del Gregal per 5 a 3 al Bescanó CD B amb un doble doblet d’Adrià Ortega i Xavi Mora. D’aquesta manera, els taronges continuen segons del grup 17 de Tercera Catalana.

I l’altre equip que jugarà a Tercera Catalana la pròxima temporada és La Punxa CF, que aquest diumenge ha celebrat al Camp del Gregal el seu ascens matemàtic, quan falten 3 jornades per acabar la temporada, essent els líders indiscutibles del grup 29 de Quarta Catalana, 15 punts per sobre del segon i tercer classificat.

IMATGES CEDIDES PER LA PUNXA CF

El conjunt blau ha aconseguit l’ascens amb 9 punts encara en joc, acumulant vuit victòries consecutives, 21 aquest curs, només havent perdut un partit la primera jornada i ja amb 104 gols a favor i només 35 en contra. El seu màxim golejador continua essent Ayoub Rebbouha, màxim golejador també del grup, amb 33 gols en 23 partits, seguit tant a la plantilla com al grup de Khalil Daia, amb 28 dianes en 24 partits.

Per la seva part, al grup 28 de Quarta Catalana, aquesta jornada el Mas Mascort FC ha perdut 2 a 1 a Vilablareix. L’equip vermell-i-negre baixa de nou fins a la tretzena posició, l’avantpenúltima de la classificació.