Title

Artist

El FC Palafrugell perd el primer derbi baixempordanès del curs a Torroella

Escrit per el 4 d'Octubre de 2021

Aquest diumenge, el FC Palafrugell ha perdut per 2 a 1 el primer derbi baixempordanès d’aquesta temporada a l’estadi municipal de Torroella de Montgrí. Els palafrugellencs acumulen així dues derrotes i una victòria de cara a la quarta jornada del grup 1B de Segona Catalana, després d’haver guanyat el primer partit del curs a casa davant el Farners.

En la primera part del partit contra el Torroella, s’avançava el conjunt local al minut 34 per anar al descans 1 a 0. A la segona meitat, Joel Ferré s’ha estrenat com a golejador blanc-i-negre i ha marcat l’1-1 al 49′. Però, en un duel d’alt voltatge, els torroellencs es tornaven a imposar al marcador al minut 77 i finalment s’emportaven els tres punts.

Per això, Badre, ha fet autocrítica del que els ha faltat per guanyar el derbi baixempordanès:

Badre ha analizat el 2 a 1 a Torroella / ALBA CABRERA

Això sí, el migcampista del Palafrugell assegura que l’equip va millorant setmana rere setmana:

Badre ha explicat que l’equip són com una família / ALBA CABRERA

En aquest sentit, el jugador blanc-i-negre considera que és vital aconseguir la victòria davant el Cassà dissabte vinent 9 d’octubre al Josep Pla i Arbonès:

Badre afirma que a casa s’ha de guanyar costi el que costi / ALBA CABRERA

Després dels primers tres partits de la temporada, el FC Palafrugell és novè de 12 equips del grup, amb 3 punts. Per la seva part, al grup 18 de Tercera Catalana, nova victòria per a la Sauleda 4 a 0 contra el Farners B que col·loca al conjunt taronja quarts de 18 a la classificació amb dos triomfs i una derrota. Al grup 29 Quarta Catalana, empat de La Punxa 1 a 1 amb el Monells i ha guanyat el Mas Mascort 1 a 2 a la Penya Bons Aires. Així, La Punxa són setens i el Mas Mascort dotzens de 17 a la classificació.

Per acabar, recordar que es pot recuperar la retransmissió integra, a continuació.