El FC Palafrugell obté el primer triomf del curs i l’AD Sauleda el segon

Escrit per el 2 d'Octubre de 2022

• Tres dels quatre equips de futbol palafrugellencs han puntuat aquest cap de setmana

El primer cap de setmana d’octubre ha estat fructífer per a la major part dels equips de futbol palafrugellencs. Dissabte, en la jornada 3 del grup 16 de Tercera Catalana, al camp d’Iñaki Fernández Orjáles Búfalo, el FC Palafrugell ha aconseguit la primera victòria de la temporada per 1 a 2 contra l’Empuriabrava Castelló d’Empúries B.

Després de dominar la possessió de la pilota i el joc durant la primera meitat, a la segona part Musa Jawo marcava la primera diana blanc-i-negra per estrenar el marcador (61′), i només 10 minuts després, Erik Giménez també s’estrenava com a golejador aquest curs amb els de Sergi Luis Sepu amb la segona diana de l’enfrontament (71′). Tancava el resultat un gol de falta de Sergi Peinado per maquillar el marcador al minut 89, insuficient per evitar que els de Palafrugell hagin sumat els 3 primers punts de la temporada, i es col·loquin ara novens (de 18) a la classificació, amb cinc punts.

Respecte al seu gol i al triomf del conjunt blanc-i-negre, Erik Gimenez ha valorat que és positiu haver sumat aquestes tres primeres jornades:

Tant ell com Musa s’han estrenat com a golejadors aquest curs amb el Palafrugell / ALBA CABRERA

A més, l’exjugador de l’AD Sauleda també ha explicat als micròfons de Ràdio Palafrugell el perquè del seu fixatge:

Per la seva part, el mencionat conjunt taronja també es va imposar en el mateix horari que el Palafrugell en aquesta tercera jornada al Camp del Gregal contra el Lloret B per 3 a 1, amb gols d’Adrià Ortega, Xavi Mora i Moha Karroum, i ara són sisens (de 18) però empatats a punts, tenint-ne sis, amb el segon classificat al grup 17 de Tercera Catalana.

Pel que fa a la Quarta Catalana, el Mas Mascort FC també va jugar dissabte i va perdre 4 a 1 a casa del Cal Aguidó B, i per això ara són dotzens (de 16) amb un punt al grup 28, mentre diumenge La Punxa CF va empatar a 4 rebent al Viladamat CF B al Camp del Gregal i se situen treztens (de 16) també amb un punt al grup 29.