El FC Palafrugell i l’AD Sauleda tanquen 2022 ocupant la segona posició

Escrit per el 19 de Desembre de 2022

• Els dos equips palafrugellencs de Tercera Catalana tanquen l’any amb opcions a l’ascens, igual que La Punxa a Quarta Catalana, mentre que el Mas Mascort buscarà millorar la seva situació en 2023

Tot i que els resultats d’aquesta tretzena jornada ha estat cara i creu, els dos equips palafrugellencs de Tercera Catalana arribaran a 2023 des de la segona posició de la classificació, respectivament. L’AD Sauleda va caure per la mínima, per 2 a 1, al camp del líder, de l’Sporting Vidrerenca. Però, tot i que el conjunt taronja ha perdut, trencant una ratxa de sis victòries consecutives, i ara els vidrerencs es posen a 7 punts, els d’Alejandro Santín i Jose Marquez mantenen la segona plaça al grup 17 amb 30 punts, tres per sobre del tercer classificat, l’Hostalric. Això sí, en aquest enfrontament, els del barri de la Sauleda van fer un minut de silenci abans del partit en memòria de ‘Yayu’.

AD SAULEDA

Per la seva part, el FC Palafrugell també va fer un minut de silenci abans del seu duel, però el resultat al marcador sí que va ser positiu. Els blanc-i-negres van guanyar al Camp del Gregal al Base Roses per 4 a 1 i arribaran a la catorzena jornada, ja al gener, segons del grup 16, també amb 30 punts.

Pel que fa al triomf, Pau Sala feia bo el primer de la tarda al 17′, que l’equip de l’Alt Empordà contrarestava amb un gol de Suliman Agbalou al 27′. Però, Arnau Ruiz tornava a posar el marcador en favor dels locals abans del descans, al minut 27. En la represa, els de Sergi Luis Sepu i Juanito Paez ja van ser els clars dominadors del joc. Alex Alaminos posava el tercer al minut 50, per aconseguir la seva segona diana aquest curs i Sala va marcar un altre doblet i el darrer gol de la victòria al 77′, per igualar a Ruiz com a màxim golejador del grup i de l’equip blanc-i-negre, amb 15 gols cadascun, el que suposa que els dos davanters han marcat en 13 partits un total de 30 gols per al Palafrugell del total de 49 que porten fins ara a la competició.

A més, l’altre apunt positiu va ser la tornada per disputar un partit de futbol del porter Alex Luis Sepu, que va jugar sota pals els 90 minuts amb els blanc-i-negres, després de, recordem, ser el germà d’un dels actuals entrenadors, haver estat l’entrenador amb què el Palafrugell va pujar fa dues temporades a Segona Catalana, exjugador de l’equip que retorna i també exentrenador la temporada passada de la Sauleda, fins que va haver de deixar-ho al tram final del curs per motius de salut. Amb ell hem analitzat el moment del seu equip i com encaren aquesta aturada per les festes de Nadal:

Entrevista a Alex Luis Sepu

Parlem també de Quarta Catalana, on al grup 29 La Punxa CF també ocupa la segona posició de la classificació amb 27 punts, a un del líder, el Celrà, perquè va guanyat 2 a 7 el seu partit contra el Sant Ponç Atlètic B. El Mas Mascort FC va disputar la dotzena jornada al Gregal i va guanyar al Vilablareix per encadenar una dinàmica de 3 enfrontaments seguits puntuant. Així, els vermell-i-negres avancen en la classificació del grup 28, pujant, fins a la novena posició de 16 amb 14 punts.