El FC Palafrugell i l’AD Sauleda guanyen els primers partits de 2023

Escrit per el 8 de Gener de 2023

• De fet, els quatre equips palafrugellencs han aconseguit la victòria en aquesta primera jornada del nou any

Els quatre clubs de futbol de Palafrugell han començat 2023 aconseguint una victòria. Començant per l’AD Sauleda, que ha guanyat al Camp del Gregal per 3 a 0 al Sant Gregori B per continuar ocupant la segona plaça del grup 17 de Tercera Catalana amb 33 punts, a cinc de l’Sporting Vidrerenca i tres punts per sobre de l’Hostalric, acumulant 11 victòries i 3 derrotes en 14 jornades amb 36 gols a favor i 21 gols en contra. A més, tal com explica el seu president, Juanito Castillejo, dissabte el conjunt taronja va jugar amb una samarreta especial (VEURE VÍDEO):

La Sauleda té una nova samarreta verd-i-blanca i taronja que inclou l’escut del Real Betis / AD Sauleda

També ha aconseguit el sisè triomf consecutiu el FC Palafrugell. Els blanc-i-negres han guanyat per la mínima, 1 a 2, a Portbou. Una victòria que manté als de Sergi Luis Sepu i Juanito Paez com a segons classificats amb 33 punts del grup 16 de Tercera Catalana, però retallant distàncies amb el líder, el Bellcaire, que ha empatat al camp del Monells i ara està a cinc punts. Per sota, a la tercera posició, està el Roses City a dos punts.

Aquest diumenge, el Portbou es va avançar al marcador al minut 9 per mitjà de la quarta diana de la temporada de Pablo Antolín, i el resultat marxava així al descans, tot i que els palafrugellencs al final de la primera part ja es van ficar dins l’enfrontament i van mostrar signes de reacció. En la represa, ja posava la igualada al marcador Juanito Aznar al minut 55 i dos minuts després, al 57, Alex Alaminos donava la volta al resultat de la primera meitat amb el gol que donava un nou triomf al Palafrugell i així l’equip fa créixer l’anotació col·lectiva d’aquesta temporada als 51 gols per només 19 dianes en contra. Un duel que Atik Dahmani ha analitzat als nostres micròfons:

El defensor blanc-i-negre explica que ha estat un rival difícil de guanyar / ALBA CABRERA

Per la seva part, el Mas Mascort FC també ha sumat la seva quarta jornada consecutiva puntuant i el seu segon triomf seguit després de guanyar per 2 a 5 al camp del GEiEG. Els vermell-i-negres agafen bon ritme i segueixen novens a la classificació del grup 28 de Quarta Catalana.

Igualment, La Punxa CF ha aconseguit el triomf per 5 a 1 davant el Comacros B al Camp del Gregal per acumular 12 de 13 jornades disputades puntuant del grup 29 de Quarta Catalana, on són segons amb 30 punts, a només un punt del líder, el Celrà, però igualats amb el Sant Feliu de Guíxols B, això sí, havent sumat ja 56 gols a favor aquest curs i només 19 en contra, amb Khalil Daia, que porta 15 dianes en 12 partits jugats, i Ayoub Rebbouha amb 14 en 11 duels disputats, com a primer i segon màxims golejadors de l’equip i del grup, respectivament.