El FC Palafrugell i l’AD Sauleda encadenen triomfs

Escrit per el 13 de Març de 2023

• Els dos conjunts de Tercera Catalana s’afermen a la segona posició dels seus grups mentre a Quarta Catalana s’ha viscut també un nou cap de setmana de victòries per als dos equips palafrugellencs

Segon cap de setmana consecutiu en què tots els equips de futbol de la vila han sumat els tres punts. Dissabte, l’AD Sauleda ha aconseguit la segona victòria consecutiva i s’ha imposat per 5 a 1 al Vilobí CF al Camp del Gregal per mantenir la segona posició del grup 17 de Tercera Catalana amb 47 punts, amb un punt d’avantatge per sobre del tercer classificat, l’Hostalric Atlètic Club i a set punts del líder, l’Sporting Vidrerenca CEF.

El mateix resultat, però a la inversa i jugant a Selva de Mar l’ha aconseguit diumenge el FC Palafrugell, guanyant per 1 a 5 als Selvatans CF. Un triomf, el quart consecutiu per als blanc-i-negres, que els fa agafar distància respecte al tercer classificat, el Roses City FC, ja que ara els de Sergi Luis Sepu i Juanito Paez continuen segons del grup 16 de Tercera Catalana amb 54 punts, set per sobre dels rosencs, i a quatre punts del líder, el FC Bellcaire.

A Selva de Mar, obria la llauna al minut 2 Pau Sala per als palafrugellencs, que els va donar potser massa confiança, ja que Jordi Jimenez va empatar per als locals al minut 22. Els blanc-i-negres van recuperar la calma i el control del partit amb un segon gol de Musa Jawo (42′) per posar l’1 a 2 abans del descans. En la segona part, Sala completava el seu doblet al 47′ i Arnau Ruiz, que es va quedar sense marcar la jornada anterior a Peralada, aconseguia el seu doblet també amb gols al minut 70 i al 82′ per posar el marcador final.

Tot i el gol rebut, el Palafrugell és l’equip més golejador i el menys golejat del seu grup. En acabar el partit, el porter titular d’aquest enfrontament Ivan Quintana analitzava el resultat:

Quintana també va ser titular contra els de Selva de Mar al Camp del Gregal / ALBA CABRERA

A més, Quintana també assegura que l’equip no es rendeix encara que el Bellcaire no cedeixi punts del lideratge:

Els palafrugellencs es troben a un empat i una derrota del líder / ALBA CABRERA

També diumenge, però ja al grup 29 de Quarta Catalana, La Punxa CF igualment ha sumat els 3 punts al Gregal superant per 3 a 1 a La Pera UE per seguir líders del seu grup, a dos punts del segon classificat, el Sant Feliu de Guíxols CF B. Finalment, el Mas Mascort FC han perllongat la seva bona ratxa de cinc jornades puntuant en haver guanyat a domicili per 0 a 3 al Fogars CF i una jornada més pugen una posició, per ser novens al grup 28 de Quarta Catalana.