Informació local

Current track

Title

Artist

El FC Palafrugell i l’AD Sauleda continuen guanyant i mantenint la segona posició

Escrit per el 20 de Març de 2023

• Els dos equips de Tercera Catalana encadenen diverses victòries consecutives, mentre que La Punxa agafa distància en el lideratge del seu grup a Quarta Catalana

En un cap de setmana en què els quatre primers equips dels clubs palafrugellencs de futbol han jugat dissabte, només un d’ells s’ha quedat sense puntuar. El FC Palafrugell ha pogut guanyar al Camp del Gregal per 4 a 3 contra el Llança CE en la seva cinquena victòria consecutiva i per continuar segons del grup 16 de Tercera Catalana, a quatre punts del líder.

En un enfrontament en el qual es van avançar els locals al minut 8 per mitjà d’un gol de Josep Cano, Pau Sala va firmar un doblet en la primera part (minut 13 i minut 15) per tornar a posar als blanc-i-negres per sobre al marcador i Alex Alaminos va posar el 3 a 1 favorable als locals al minut 22, però després Atik Dahmani marcava en pròpia a la mitja hora de partit i Juanito Aznar posava al minut 40 el 4 a 2 amb el que el duel aniria al descans. En la segona part, Carlos Enrique va donar esperances al rival posant dins la xarxa l’esfèric al minut 70 el tercer per al rival però insuficient perquè el seu equip puntués al Gregal i posant el definitiu 4 a 3.

Després de l’encontre, el primer entrenador, Sergi Luis Sepu, analitzava el transcurs del mateix:

Valoració de Sergi Luis Sepu / ALBA CABRERA

Per la seva part, l’AD Sauleda s’ha imposat a domicili contra l’Aro CE per 0 a 2, sumant així els tres punts per tercera jornada consecutiva. Així, els taronges mantenen la segona plaça del grup 17 de Tercera Catalana. I ja a Quarta Catalana, La Punxa CF s’ha endut el duel entre el primer i segon classificat del grup 29 contra el Sant Feliu de Guíxols B per 2 a 4 i així allarga la seva distància en el lideratge, ara a cinc punts del rival amb 53. El Mas Mascort FC no ha pogut puntuar aquesta jornada i ha perdut per la mínima de 0 a 1 al Gregal contra l’Athletic Club Riells, per caure ara de la novena a l’onzena plaça del grup 28.