El FC Palafrugell i l’AD Sauleda arriben segons a l’aturada per Carnestoltes

Escrit per el 13 de Febrer de 2023

• Tots els equips palafrugellencs han puntuat abans del cap de setmana de descans al futbol català pel Carnaval

Els equips de la vila podran celebrar el Carnestoltes havent puntuat aquesta jornada, abans no arribi el cap de setmana de descans del futbol català. Dissabte, l’AD Sauleda ha guanyat al Camp del Gregal per 4 a 1 a l’Anglès CE per, tot i tenir un partit ajornat, recuperar la segona posició del grup 17 de Tercera Catalana. I el diumenge, va ser el torn del FC Palafrugell, que han guanyat per 0 a 4 al camp del Sant Pere Pescador FC, per continuar segons del grup 16 de Tercera Catalana.

Juanito Aznar va avançar als blanc-i-negres ja al minut 3 i Arnau Ruiz amb passada de Pau Sala va marcar el 0 a 2 al 18′, en una primera meitat completament dominada pels de Sergi Luis Sepu i Juanito Paez. En la represa, van arribar dos gols més, tot i ser una segona part amb el domini de la possessió per als palafrugellencs però menys controlada. Pol Britos posava el 0 a 3 al 79′, estrenant-se com a golejador aquest curs en el seu primer enfrontament com a titular i Víctor Vidal, que tornava de lesió, va posar el pòquer de gols com a resultat definitiu al minut 82.

Un marcador que celebrava Britos al final del duel, que ja s’ha convertit en el dotzè jugador del Palafrugell en marcar aquesta temporada:

La meitat dels jugadors blanc-i-negres ja han anotat aquest curs / ALBA CABRERA

A Quarta Catalana, el Mas Mascort FC ha empatat 4 a 4 al camp de La Batllòria CE per mantenir la desena plaça del grup 28 i, al grup 29, La Punxa CF ha sumat la quarta victòria consecutiva, 4 a 0 contra el Sant Antoni CF al Gregal per seguir líder, cinc punts per sobre de la segona plaça.