Title

Artist

El FC Palafrugell es retroba per fi amb la victòria aquest 2024

Escrit per el 4 de Març de 2024

Els blanc-i-negres trenquen una ratxa negativa de sis jornades sense guanyar. L’AD Sauleda guanya a Mont-ras, perd La Punxa CF a Peralada

Ha arribat el moment de trencar la dinàmica negativa. El FC Palafrugell ha aconseguit el primer triomf de 2024 al Camp del Gregal en imposar-se per 3 a 1 davant l’Sporting Vidrerenca CEF en la jornada 21 del grup 1 de Segona Catalana. En un partit dominat i mig sentenciat ja en la primera meitat per als blanc-i-negres, arribaven gols de Musa Jawo al minut 9, Oussama Zannani al 15′ i Toni Martínez al minut 27. En la represa, el rival, tot i que els palafrugellencs tenien un home menys, només va poder sumar una diana, al minut 47 des del punt de penal fruit d’aquesta expulsió, que no va canviar el resultat.

Una victòria molt celebrada per als de Sergi Luis Sepu i Juanito Paez que els fa recobrar l’alè i pujar una posició, fins a la desena plaça de la classificació. El primer entrenador, en Sepu, analitzava així la nova victòria de l’equip:

Els blanc-i-negres aconsegueixen el primer triomf de 2024 / ALBA CABRERA

En la jornada 20 del grup 1 de Tercera Catalana, cara i creu per als equips palafrugellencs. L’AD Sauleda continua líder en imposar-se al derbi palafrugellenc per 1 a 3 al camp del Mont-ras CE, mentre que La Punxa CF ha perdut per 3 a 2 al camp de l’Alt Empordà de Peralada CE i baixa a la cinquena posició.

També en la jornada 20 però del grup 2 de Quarta Catalana, el Mas Mascort FC ha perdut 2 a 0 al camp del Camallera CF però es manté a la sisena posició, tot i acumular quatre jornades consecutives sense guanyar. En canvi, La Punxa CF B sí que ha aconseguit la victòria al Gregal per a 2 a 1 contra el Sant Miquel de Fluvià, però també es manté a la vuitena plaça de la classificació.