Title

Artist

El FC Palafrugell es queda a Segona Catalana

Escrit per el 27 de Maig de 2024

Els blanc-i-negres han aconseguit dues victòries consecutives que els fan fet abandonar la 13à plaça i, si en les dues jornades següents no puntuessin i hi tornessin de nou, també estarien salvats en no ser el pitjor 13è dels sis grups de la categoria.

El FC Palafrugell ha assegurat la categoria en guanyar en aquesta avantpenúltima jornada número 32 per 3 a 1 al Camp del Gregal contra el Calonge UE. Els blanc-i-negres es van avançar al marcador amb un gol matiner d’Arnau Ruiz al minut 7, i no va ser fins a la represa que els calongins van igualar el marcador al minut 52. Una igualada que va durar poc i que van contrarestar Oussama Zannini en el 57′ i Ruiz per fer el doblet al 79′ i sentenciar el triomf palafrugellenc.

Tres punts i dues victòries consecutives que fan que el FC Palafrugell pugi ara a la 11à posició, amb 43 punts, i asseguri matemàticament la permanència a Segona Catalana, en abandonar la 13à plaça i, també en el cas que si en les dues jornades següents no puntuessin i hi tornessin de nou, perquè ja no podrien ser el pitjor 13è dels sis grups de la categoria. Així, quan encara queden dues jornades per disputar, els de Sergi Luis Sepu i Juanito Paez respiren ja tranquils i ja comencen a pensar en la pròxima temporada, tal com explica precisament el segon entrenador:

Els blanc-i-negres han salvat matemàticament la categoria / ALBA CABRERA

D’altra banda, per acabar de tancar la temporada del grup 1 de Tercera Catalana, destacar que tot i que La Punxa CF ha estat finalment quart en haver perdut el darrer partit per motius federatius, el seu davanter Khalil Daia ha estat el màxim golejador de l’equip i del grup aquest curs. Daia ha marcat 41 gols (tres des del punt de penal) en 26 partits disputats.