El FC Palafrugell continua en ratxa de victòries, però l’AD Sauleda torna a caure a Sils

Escrit per el 16 de Gener de 2023

• Mentre que el conjunt blanc-i-negre porta ja set triomfs consecutius, els taronges han perdut dos dels tres últims enfrontaments. A Quarta Catalana tampoc ha pogut sumar els 3 punts cap dels dos equips palafrugellencs aquesta jornada

En la jornada 15 del grup 16 de Tercera Catalana, el FC Palafrugell ha guanyat aquest dissabte al Camp del Gregal per 7 a 0 al Verges CF i ha aconseguit la seva setena victòria consecutiva. Els blanc-i-negres mantenen la segona posició amb 36 punts i tornen a retallar per segona setmana seguida al líder, el FC Bellcaire, que ara es troba a només 3 punts, després d’haver empatat amb l’Alt Empordà de Vilajuïga CE, però a la tercera plaça està el Roses City FC, a dos punts dels palafrugellencs.

En l’enfrontament d’aquest dissabte, l’equip de Sergi Luis Sepu i Juanito Paez va mantenir la porteria a 0. Els primers tres gols del duel els va marcar Arnau Ruiz en els primers 20 minuts (9′, 11′ i 19′). Pau Sala va marcar el quart al minut 37 i Ruiz anotava la darrera de les quatre dianes que va aconseguir aquesta jornada i continua com a màxim golejador del grup i de l’equip amb 19 gols en 15 partits.

I, just abans del descans, Toni Martínez posava el sisè al marcador (44′) per acabar la primera part amb un 6 a 0. Ja en la segona meitat, Sala marcava el setè i últim gol de la tarda i sumava un nou doblet que el manté com a segon màxim golejador de l’equip i també del grup amb 17 dianes en 15 duels disputats.

L’altre apunt positiu d’aquesta jornada va ser el debut com a nou jugador blanc-i-negre de Pol Britos, qui va explicar com ha arribat al club i com ha viscut el seu primer partit:

Britos prové d’un equip que va ser rival la temporada passada del Palafrugell / ALBA CABRERA

Per la seva part, a l’AD Sauleda no li han sortit tan bé les coses en aquesta quinzena jornada. Els taronges han perdut a domicili contra el Sils-La Selva CF per 3 a 1, tot i que mantenen la segona posició del grup 17 de Tercera Catalana i entren en una dinàmica a millorar d’haver acumulat dues derrotes en les últimes tres jornades.

Igualment, aquest cap de setmana tampoc hi ha hagut victòries d’equips palafrugellencs a Quarta Catalana. Al grup 28, el Mas Mascort FC ha perdut al Gregal per 0 a 5 contra el Caldes de Malavella UE i així, els vermell-i-negres trenquen la ratxa de tres triomfs seguits, encara que continuen novens a la classificació.

Tampoc La Punxa CF al grup 29 ha pogut sumar els tres punts en la catorzena jornada. El conjunt blau ha empatat a 3 al camp del Jafre UD i ara baixen una posició a la taula classificatòria per ser tercers, a dos punts del segon, el Sant Feliu de Guíxols CF B, i a tres del líder, el Celrà UCE. Això sí, destacar que La Punxa només ha perdut un partit dels 14 disputats fins ara.