El FC Palafrugell comença el 2022 amb derrota a casa

Escrit per el 9 de Gener de 2022

• El conjunt blanc-i-negre ha perdut per la mínima el derbi baix-empordanès contra el Torroella al Josep Pla i Arbonès
  • La Sauleda ha ajornat el seu partit contra el Calonge per al 20 de gener
  • La Punxa i el Mas Mascort no han pogut guanyar en aquesta catorzena jornada

Aquest dissabte, el FC Palafrugell s’ha deixat els tres punts al Josep Pla i Arbonès en el quart derbi baix-empordanès del curs contra el Torroella (0-1). Els torroellencs s’han imposat per la mínima al minut 10 de partit amb un gol de Rubén Acosta, que ha obert el marcador i ja l’ha fet definitiu. Durant la segona part, els palafrugellencs han estat superiors, però no han aconseguit igualar el duel.

Els de Jordi Codina van tancar 2021 amb una victòria en sis jornades i ara tornen a començar el nou any amb mal peu. També cal precisar que el partit corresponent a la jornada 13 entre el conjunt blanc-i-negre i el Farners d’abans de Nadal es va suspendre i encara està pendent saber-ne la nova data. Per tant, ara el Palafrugell continua desè a la classificació de 12 del subgrup 1B de Segona Catalana, amb cinc victòries i vuit derrotes.

Sobre aquest darrer enfrontament contra el conjunt vermell de la localitat del Montgrí ha parlat Toni Martínez, el lateral dret palafrugellenc, tot fent balanç de la progressió de l’equip durant aquest curs:

El jugador creu que han de millorar en defensa i de cara a porteria / ALBA CABRERA

Toni també considera que encara queda marge per poder escalar posicions:

Sumar punts durant aquesta primera fase és important per reduir el nombre de partits durant la segona / ALBA CABRERA

A més, el futbolista blanc-i-negre ha tingut unes paraules per al seu capità, el central Marc Romero, que ja no podrà jugar el que resta de temporada i ha parlat sobre qui durà ara el braçalet:

Romero serà intervingut del menisc i es perdrà el que queda de curs / ALBA CABRERA

De cara a la pròxima jornada a Cassà de la Selva, Toni recorda que a la primera volta d’aquesta primera fase, els palafrugellencs ja van guanyar a aquest equip a casa per 1 a 0, tot i que ara aquest rival ocupa les primeres places de la classificació:

El FC Palafrugell va guanyar i va aconseguir la primera victòria del curs / ALBA CABRERA

Per tant, el pròxim dissabte a les 17.30 hores, Cassà – FC Palafrugell al camp municipal d’aquesta localitat de la Selva (jornada 15).

Els altres resultats dels equips palafrugellencs

Per la seva part, la Sauleda no ha jugat el seu partit contra el Calonge d’aquesta catorzena jornada i es disputarà aquest derbi baix-empordanès del grup 18 de Tercera Catalana el pròxim dia 20 de gener a les 20:45 hores. Així, el conjunt taronja continua desè a la classificació (18 equips) amb set victòries, un empat i cinc derrotes en 13 enfrontaments.

D’altra banda, al grup 29 de Quarta Catalana, La Punxa i el Mas Mascort no han pogut guanyar en aquesta jornada; mentre que La Punxa -ara vuitè amb sis victòries, un empat i cinc derrotes- ha perdut contra el líder del grup, el Sarrià de Ter, per 1 a 2 al Camp del Gregal, el Pals Atlètic B i el Mas Mascort -desè amb quatre triomfs, tres empats i cinc derrotes- han empatat 1-1.