Title

Artist

El FC Palafrugell arriba als 99 gols i l’AD Sauleda recupera la segona posició

Escrit per el 24 d'Abril de 2023

• Els blanc-i-negres acumulen nou victòries consecutives per mantenir-se a la segona plaça del grup 16 de Tercera Catalana i al grup 17, els taronges han recuperat la segona plaça. A Quarta Catalana, dos de dos per al Mas Mascort FC jugant a l’Estadi i el partit de La Punxa CF ha estat suspès

El FC Palafrugell ha aconseguit aquest dissabte la seva novena victòria consecutiva rebent al Camp del Gregal al Bàscara FC per 4 a 1. Arribant també als 99 gols, els blanc-i-negres continuen segons del grup 16 de Tercera Catalana, mantenint-se a quatre punts del Bellcaire FC.

Els de Sergi Luis Sepu i Juanito Paez ja es van avançar al marcador al minut 2 amb un gol d’Erik Giménez i Jawo Musa marcava al 13′ el segon per als palafrugellencs. Sergi Poch posava l’únic gol de la tarda per al 2 a 1 del Bàscara FC al quart d’hora de duel (minut 15) i abans del descans, al minut 44′, Musa aconseguia el doblet i posava el 3 a 1 a la mitja part.

Al segon temps, Pau Sala posava el resultat definitiu al minut 73 per convertir-se en el màxim golejador blanc-i-negre i segon de la classificació del grup, amb 26 gols en 27 partits. En acabar l’encontre, Jawo Musa explicava que han de guanyar cada jornada d’ara al final de curs:

Per la seva part, el diumenge de Sant Jordi, l’AD Sauleda també s’ha imposat a domicili al Breda UE per 1 a 4. Un triomf que serveix al conjunt taronja per tornar a la segona posició del grup 17 de Tercera Catalana.

A Quarta Catalana, el Mas Mascort FC fa dues jornades seguides que guanya jugant a l’Estadi Josep Pla i Arbonès, aquest dissabte per 3 a 2 contra el Montessori-Palau CCE, i els vermell-i-negres mantenen l’onzena posició del grup 28. Al grup 29, l’enfrontament entre el Pals Atlètic B i La Punxa CF es va suspendre a partir del minut 63, quan el resultat era d’1 a 4. Així, els blaus es queden amb dos partits pendents, el següent el disputen el pròxim dimecres 26 d’abril al camp de la Penya Bons Aires B, però continuen líders.